Om os

Hos Waxies har vi en hyggelig atmosfære, varme og autentiske omgivelser og en service der altid er i top.

Vi viser altid både live Premier- og Champions League, samt andre store turneringer. I weekenderne har vi live musik, som sørger for at der bliver spillet godt op til dans.
Waxies tilbyder private arrangementer til dig og dine venner, dit firma, din forening eller din familie på vores 2 ekstra etager. Dette er blot nogle af de services vi tilbyder.

Kom forbi og se vores store udvalg af både danske og udlandske special øl – her vil du kunne finde noget for enhver smag. Derudover kan du også nyde en cocktail, læse dagens avis og hygge dig med venner eller vores altid veloplagte personale.

Waxies er med sine 3 etager et perfekt event-hus, der med eget køkken kan levere mad til diverse arrangementer. Alt mad er lavet i huset, hvor kvaliteten er I fokus. Det bliver købt ind til de enkelte fester og begivenheder så vi altid har de friskeste råvarer. Med en bar på alle etager bliver levering af de våde varer heller ikke noget problem.

Waxies har ligget I Aarhus centrum i 15 år og er en af de større succeser i byen. Vi har gennem årerne tilpasset os fra den traditionelle irske pub, til et alsidigt og uformelt hus der både kan benyttes til hverdag og til fest. Vi har altid tilbagevendende begivenheder som f.eks. pubquiz, karaoke, irish jam session og live musik.
I løbet af årene har vi tilføjet nye begivenheder som EM og VM I fodbold, Halloween fester, Sct. Patricks day, Påske kick-off, open by night og meget mere. Med vores ekspertise og “know how” gør vi altid vores ypperste for at I får den bedste oplevelse.